Förberedelser inför Julafton 2015

CIMG0479
Ho, Hoo, Hooo !!!!

Eftersom vi saknat snö i området runt min “stubbe”, i den STORA skogen, har jag nu varit ända in i Norges fjällvärld för att hämta min ren Kilko.
Renarna testades med släden, så nu är min “Rudolf” klar för besöken hos alla barn på Julafton.
Jag börjar nog lite före och ibland blir han så trött att jag inte hinner bli klar.
Då finns ju både Juldagen och Annandagen som reserv för barn som t.ex inte varit hemma på Julafton. Viktigast är ju att alla barn får sitt julpaket.

När jag skulle testa renarna fick jag låna en jättefin kälke full-lastad med paket och två “gutter”.

Kälken stod inne i ladan förspänd med två julbockar när vi hämtade den, som framgår av bilden.

Nu måste jag tala om en “hemlis”:
Tomtenissarna har varit så flitiga med tillverkningen av sakerna på önskelistan, att de redan nu kunnat slå in många klappar i fina paket och satt på adresslappar.
På ett rött paket stod det Alva och på ett blått stod det Emil med samma adress, så de las i samma säck och är nu klara för leverans. BRA eller hur?

Nissarna lovar att alla klapparna ska bli klara till Julafton.

Vi ses snart.
GOD JUL
Tomten

CIMG0506

17 svar på ”Förberedelser inför Julafton 2015

 1. Tara – I love love love project life. i love to document the life of my kiddos and what is going on today. it’s so fun to see how quickly things change. i’ve started documenting for PL!

 2. Oh you are so beautiful in this gorgeous flawy maxi, amor! I love these colours on you – and the floral is timeless. I am super duper impressed that you prioritised shopping and chatting over collecting your children from school! Can't wait to see the hair cut. The parcel from Sacramento looks fab – the COLOURS!!! Love you more than floral frocks! Sarah xxx

 3. Was just reading an article speculating on this very question. Hints at a job for Rudd (someone suggested Roxon might move from Health), asking Jenny Macklin how she thought things were going going ( why ask Jenny Macklin, out of several dozen people? ).So we’ll find out who was closest to Rudd or had previously offended the current clique. Interesting what turns up, as an indication of Gillard’s power and imagination.

 4. {Kathy} The world’s priorities can’t be ours or we will die, along with our family time. The world tells us to look out for number 1–the wrong number 1. Slowing down has to become deliberate because we are never encouraged to do so. Thanks for commenting once again!

 5. Starka kloka fina modiga positiva Marika!!Såklart kommer jag fortsätta att läsa din blogg! Alltid!! Finaste.bästa!! Sänder massor av STYRKE-KRAMAR till dig!! Och massor av LYCKA TILL i ditt kommande "nya" liv!!! KRAM!! från Nina i Örebro.

 6. É isso Márcia,concordo com a sua linha de raciocínio. A megalomania dos números não pode se sobrepor à qualidade e a um consistente trabalho em torno da marca. Ainda estou só no começo do meu caminho nesse viés de possibilidades, mas creio que o caminho não pode ser apenas o bombástico de momentos.Ah! E parabéns por sua postura e disposição em disseminar conhecimento.Abraço

 7. Vinyl — irgendwie muss ich etwas grinsen .…. Denn ich habe die Alben schon als Vinyl gekauft als sie noch LP hiessen und es noch gar keine CDs gab! Auch habe ich diverse Versionen von LPs — von Japan-Pressung über Original Master-Recordings.Meinen hochwertigen Tangential-Plattenspieler habe ich noch immer an der Anlage neuer Bauart angeschlossen.

 8. Intressant. Så behöver jag äta minst 100-150 gram fett per dag? Jag har lite underhudsfett på magen som jag vill ha bort, vill nämligen få fram mina rutor. Väger 60 kg på 164 cm och har ätit lchf i över 10 månader. Lyckas inte tappa alls (kanske minskat något i fett, men ändå), är medveten om att jag inte har någon övervikt, men skulle gärna tajta till kroppen. Antagligen för lite fett då, eller för mycket protein?

 9. extremely unusual…Hi! Efficient thought that’s entirely proceeding via section. Pick techniques to create an person’s webblog smart phone favorable? A net web page can truly sense strange anytime browsing due to apple new iphone. So now i’m searching an important tem…

 10. What the heck is wrong with you, Youtube? You're ruining your website. My friends and I just found out about it, and a few of them got really upset. Not a single one liked these changes.What's the point of doing this? The like/dislike thing is stupid, I think stars are better. And keep the comments the way they are, not give unnecessary attention to just a few.

 11. “You are asking for pain going short a market that hasn’t experienced government intervention yet.”Yeah look at the amazing benefits all the government intervention has had in the financials. If you think Citi has made its only trip down to a $1 I have a bridge in Brooklyn to sell you.

 12. Pingback: Nu är det snart Jul igen (2017) | Arostomten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.