Jultomten önskar God Jul


Arostomten är en stressad person så här i Juletid och idag är han ute och delar ut massor med paket.

Han höll på att glömma bort sin blogg så vi tvingade honom att tala in en julhälsning till alla er besökare.

/Trafikledningen

13 svar på ”Jultomten önskar God Jul

 1. Jag önnskar ps3 spel NHL16 digital radio digtal armbands klocka digtal kamera jul godis skum tomtar jul musik cd varma sockar storlek 44 -45 10p varma handlar storlekxxl min address är.Leif malmström kyrkogatan21b 98137kiruna 0725684414 jag hoppas attt jag får julklappar från dej och jag hoppas att du kommer jag önnskar mobiltelefon samsungs6

  • Ho, Hoo, Hooo !!!!

   Bra att Du är tidigt ute med önskelistan.
   Nu vet ju nissarna om dina önskningar.
   Jag vet att de har skumtomtar i en stior säck, en liten tomteradio,och julmusik.
   Det behövs när Ni skall dansa in julen och sjunga julvisor, bl a “Hej tomtegubbar måste Du träna på, för annars kan Du inte dansa ut julen och då få en gottepåse.
   Komihåg att sätta ut lite tomtegröt på julafton, för annars ser jag inte var du bor.
   Hoppas att min ren Kilko är i form, så vi håller tiden och att det finns snö, så kälken går lätt, för vi startar från Gällivare.
   Du måste rita ett Julkort till nissarna, för jag har sett att de håller på och slår in pulkor nu, så det kanske blir ett sånt paket också.
   Du Leif, nu har jag dragit mig söderöver, så jag kan träffa alla barnen på http://www.Junibacken.se på onsdag kväll och på torsdag åker jag till Estonia och dansar in julen bland massor av barn.
   På söndag kväll kl 6 tänder vi upp alla julgranar i hela landet.
   Sedan åker jag nog hem till min stubbe i skogen, där jag vilar ut till julafton, så jag är pigg när jag kommer med Rudolf.
   Vi ses snart Leif, för nu går tiden så fort, så fort,
   God Jul
   Tomten

  • Här kommer min önnske lista 2 st.20.1jakt radio com radio 3 ps5 tv spel basehet spel ps5 15st ps4 spel 14st smart klockan samsung s20mobil telefon knäck 23st lusse 21st katt jul kaffe 10st ost kaffe mugg &jul mugg4st tomte dräkt storlek xxx l byxa xxl tomte mask hel skägg snart tv 55t skruv delägare Leif Malmström kyrko gatan 21b 98137 kirun a jag bokar dej som jul tomte du är varmt välkommen till kirun jul afton klockan 15.09

 2. Här kommer min önnske lista mobiltelefon samsungs6 och digital kamera digital armbands ur med väderlek ochcd spelar ochbandspelare och tomte dräkt storlekxxl byxa storlek xxxl smat tv 50tum jul godis 4kilotomte skum 4kilo min adress är Leif malmström kyrkogatan21b 98137 Kiruna mobil nummer är 0725684414

 3. Jag önnskar mobiltelefon samsugs6 och digital kamera digtal armbands ur med väderlek och digital radio cd.spelare och kassett bandspelaren och tomte dräkt storlek xxxl tomte byxa storlek xxx L och svarta lång skaft skor.storlek 44-45 jul godis 4kilo skum tomtar 4kilo och smart tv 50tum min adress är kyrkogatan 21b Leif malmström 98137kiruna mobil nummer är 0725684414 välkommen till Kiruna

 4. Tomte mask med skägg vt .jag skulle bli glad om du nisse gör julklappar 24 st.hej jultomte snart är det jul afton det är bara 28 dagarkvar till jul min address Leif malmström kyrkogatan21b 98137 Kiruna mobil nummer är 0725684414

 5. Hej tomte svara på min.önnske lista som jag skrev åt dej 3 st 25/11.och 14.51.15.13.15.05 hälsningar från Leif.min.adress Leif malmström kyrkogatan21b 98137 Kiruna mobil nummer är 0725684414

 6. Här kommer min önnskelistan 20.23 1 jak radio 2st fiolv2st drag spel trumpet mun spel väderstation 17st tomte kläder rok byxa xxxl xxlxxlxxxl miniräknare batteri driven &elorgel keyboard kaffe ost 14st skocklad askar 17st Samsung mobil 20.23skruvdragare laddare borr maskin batteri laddare ps4 hand kontroll 17st jukebox keyboard med orgel ljud el orgel med orgel ljud bältet 105cml xxxl xxlxxlxxxl miniräknare batteri driven brandbil olika siren ljud bärbar spel dator värds radio 17st skiv spelare med LP-SKIVOR 17st jukebox leifmalmström 98137kiruna kyrko gatan21b. Du är varmt väl kommen till grupp boende i kyrko gatan21b

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.