Åker till Savalen och Julenissens Vinterleker XII

ArostomtenJag önskar Er alla ETT GOTT NYTT ÅR med en bild på mina klockor, som ringde in det nya året 2014.

Åker med Skogsgunnar och Birgitta till Julenissens Vinterleker XII / Santa Claus Wintergames XII (kolla på www.savalen.no och webbkameran).

På torsdag och fredag kommer vi att vara i Oslo, så det blir spännande tävlingar där. Tävlingarna på Savalen blir på lördag, men där finns det i alla fall snö och NRK har sin Nisse med.

De va de hele
Tomten

En reaktion på “Åker till Savalen och Julenissens Vinterleker XII

  1. Snälla tomte jag önskar digital kamera.digtal armbands klocka mobil.telefon.samsug5j varma sockar., storlek.44.45.varma handskar sorlekxxl jul godis tomte. Skum.tomtar m.leifmalmström.kyrkor.gatan,21b.98137 Kiruna.jag är jätte.snäll. Och .jag äter alternativ jul tomte.jag väntar dej jultomte jag är jätte snäll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *