Tomtehälja hos Wermlandstomten

Ho, Hoo, Hooo…..hördes över hela wermland lörda och sönda 11-10-29 o 30.
Tio tomtar och några knallar gjorde att julstämningen infann sig.

Jag fick ta hand om fiskdammen. Nästan 300 barn kom och maskade på kroken.
Det var ett helt stim med fiskar som “fastnade på kroken” så många skrek av lycka.
Intäkterna från denna verksamhet, ansiktsmålningen, kölbullarna och körven tillfaller Tomtens Vänner, som är en sommarträff i juni månad. Se wermlandstomten.com

På söndagen deltog vi i tomtegudstjänsten i Nedre Ulleruds Kyrka och efterföljande “saftkalas”. Sola i Kalsta lyste bort i vägen på löda, men på sönda kom lite finkornig snö i smält form.

Va va de goaste då??……Jo de va Tomtegröten me sirap och kanel på, hå,hå,hå.
Va va de bästa då??…Att dé kom så många snälla barn till Wermlandstomten.

God Jul
Tomten

Gruppbild på oss Tomtar.

5 svar på ”Tomtehälja hos Wermlandstomten

  1. Não sei porquê eu ri do título da postagem ‘-’Me senti com um QI abaixo da média agora… bem vlw ai pelos caps do Zátiman ! xDÓtimo mangá e como já disse mesmo tendo lido tudo em inglês eu to relendo em Portuga pelas mãos de você ! Brigadão ai galera da BM o/E agradecimentos extras ao Reborn e ao Toad, Tradutor e Editor dos caps.Antes que eu alguem reclamasse que eu não leio a página de créditos ! e.é

  2. Meine Freundin ist im Besitz des Samsung Galaxy S2 und es rennt. Auch wir haben Vergleiche angeschaut und immer wieder konnte sich das Galaxy S2 gegenüber dem iPhone 4S behaupten. Trotzdem wird das iPhone 4S gekauft ohne Ende. Für mich nicht verständlich.

  3. Guy, speak about a wonderful submit! I?ve stumbled throughout your weblog a couple of instances inside the previous, but I normally forgot to bookmark it. But not again! Thanks for posting the way in which you do, I genuinely value seeing somebody who in fact has a viewpoint and isn?t definitely just bringing again up crap like nearly all other writers today. Maintain it up!

  4. I love the 50 Shades books, like many, and love looking out for other authors whose books I can devour! ;0) The image of the Eiffel Tour is particularly significant to me and draws me to want to dip into this book! :0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.