Kortvasan – på skidor 30km 11-02-25

Efter en utflykt till Åhus och Bromölla i Skåneland 11-02-20 där det snöade och var några minusgrader for jag till Mora på torsdagen för att hämta min nr-lapp 2796.
Åkte därefter till Göran i Blyberg (Älvdalen) för att ladda och sova över. På morgonen skjutsade han mig till starten i Oxberg kl 10.30.
Det blev en fantastiskt skön dag i den vita naturen, bra spår och bra service och med många barn att besöka under färden till Mora.

Skönt med alla “Hej Tomten” när jag sakta skidade i krypfilen.Vid Höksberg efter 11km och Eldris 21km blev det blåbärssoppa och bullar och på slutet fick jag kaffe av Svenska Kyrkan i Rättvik.
Många hade bråttom men inte jag, för när jag passerade målet fick jag tiden 5tim och 25min och en Björnkorv av Skogs-Gunnar.
Efter min fjärde Kortvasa ser jag nu bara fram mot nästa, den femte.
God Jul / Tomten

2 svar på ”Kortvasan – på skidor 30km 11-02-25

    • Var någonstans träffades vi?? Jag träffar så många och det har ju gått en tid sedan dess, så återkom. Har haft en infektion i höger långfinger, men fick komma hem för en vecka sedan. Nu är det BRA. I morgon fyller min dotter Christina 42 år, så i juli blir det 42 år sedan den första människan satte en fot på MÅNEN.
      Kom igen / Tomten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.